Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

De Korenaer Deurne uitgeroepen tot Excellente School!

18 januari 2016

De Korenaer Deurne heeft het predicaat Excellente School 2015-2017 in ontvangst mogen nemen. Dat heeft de Inspectie van het Onderwijs vandaag bekend gemaakt.

 

Na maanden van spanning, is de ontlading groot bij het team van De Korenaer Deurne. Het harde werken samen met de collega’s van Bijzonder Jeugdwerk wordt beloond. Het team ziet het als een mooi compliment voor het bijzondere werk dat ze doen.

 

Kansrijke uitstroom

Volgens de jury is er een grote mate van betrokkenheid en inzet van het team van De Koreaner. Niet alleen proberen de medewerkers de behaalde resultaten te behouden en te borgen, maar zijn ze steeds op zoek naar verbetering en nieuwe mogelijkheden voor een zinvolle en kansrijke uitstroom van de leerlingen. Kennis en ervaring delen is erg belangrijk binnen De Korenaer. Het team van De Korenaer hecht dan ook veel waarde aan een goede samenwerking met partners zoals Bijzonder Jeugdwerk en het mbo.

 

Download hier het juryrapport.

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

VSO de Korenaer Deurne

Meester de Jonghlaan 4A

5753 RR Deurne

Tel.: 0493 - 32 29 06

E-mailkorenaer.de@aloysiusstichting.nl