• NL Doet bij het Agrarisch Zorgbedrijf

  Op het agrarisch zorgbedrijf van de Korenaer Deurne bij Bijzonder Jeugdwerk (terrein Deurne, Vreekwijk) is altijd van alles te doen. Deze NLDoet gaan we ons richten op het...

  lees meer
 • Het lijkt wel lente

  Kerstkadootje bij de Korenaer Deurne.   Het lijkt wel lente bij de Korenaer in Deurne. Tijdens kerst werden deze geitjes bij het AZB geboren.

  lees meer
 • Wensboom 2018

  Onze leerlingen hebben allemaal hun wens in de wensboom gehangen. Deze staat bij ons op school en wellicht worden wensen werkelijkheid. Fijne kerst namens het team van de Korenaer Deurne....

  lees meer

Welkom op de website van VSO de Korenaer in Deurne


 

 

 

 

 

 

De Korenaer Deurne is dé school voor jongens en meisjes van 12 tot en met 18 jaar die naar het voortgezet speciaal onderwijs gaan of die entree-onderwijs willen volgen.

 

Wij kijken met een positieve blik naar onze leerlingen en doen er alles aan om hun talenten tot bloei te laten komen. Op de Korenaer ontwikkelen leerlingen niet alleen hun (vak)kennis, maar leren ook goed omgaan met zichzelf en anderen. Samen met leerlingen en ouders zorgen wij voor de meest passende begeleiding richting vervolgonderwijs, werk of dagbesteding.

 

 
 


VSO de Korenaer Deurne

Meester de Jonghlaan 4A

5753 RR Deurne

Postadres:

Postbus 11

5750 AA Deurne

Tel.: 0493 - 32 29 06

E-mailkorenaer.de@aloysiusstichting.nl