Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Afscheid Yvonne en Hans van Oeffel

22 november 2019

Op donderdag 21 november heeft De Korenaer Deurne op feestelijke wijze afscheid genomen van twee collega’s wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.


Yvonne en Hans van Oeffel

Het echtpaar Yvonne en Hans van Oeffel heeft een lange staat van dienst in het (speciaal) onderwijs. Hans is in de jaren 80 gestart als docent AVO bij Bijzonder Jeugdwerk. Later werd dat De Korenaer Deurne. Na wat omzwervingen in de regio kwam hij begin deze eeuw terecht bij De Korenaer Rector Baptistlaan in Eindhoven, waar ‘toevalligerwijs’ ook zijn vrouw werkte.
 

Yvonne is in 2001 begonnen bij De Korenaer Rector Baptistlaan als Intern Begeleider. Na vijftien jaar maakte ze de overstap naar De Korenaer Deurne en werd daar docent in de Kapsalon. Mede door haar jarenlange ervaring als IB’er was zij met name op pedagogisch vlak de ideale sparringpartner voor haar (startende) collega’s.
 

Hans maakte een jaar na Yvonne ook de overstap naar Deurne en kwam dus weer terug op het oude nest. Als remedial teacher spijkerde hij talloze leerlingen bij op het gebied van Taal en Rekenen.

Bedankt!

Beide collega’s hebben hun sporen dus verdiend, iets wat door directeur Jurgen van Gerwen nog eens uitgebreid werd toegelicht in zijn speech. Uiteraard bedankte hij Hans en Yvonne voor hun jarenlange trouwe dienst en toewijding en was er een mooi cadeau voor de pensionado’s. Ze zullen gemist worden bij Korenaer Deurne…

 

Yvonne/Hans

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

VSO de Korenaer Deurne

Meester de Jonghlaan 4A

5753 RR Deurne

Postadres:

Postbus 11

5750 AA Deurne

Tel.: 0493 - 32 29 06

E-mailkorenaer.de@aloysiusstichting.nl