Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Fundraiser Agricollege, Grootfontein Namibië

06 oktober 2020

Op 30 september hadden onze vrienden in Grootfontein, Namibië een ‘fundraiser’ georganiseerd ten bate van hun school, het Agricollege.

 

De uitdaging bestond eruit om met een team van maximaal tien persoon virtueel de afstand tussen de school en Kaap de Goede Hoop af te leggen, in totaal 1273 kilometer. Namens de Aloysius Stichting hebben een aantal collega’s van Harreveld en Korenaer Deurne de handschoen opgenomen.

Beide teams vertrokken vanaf hun eigen school voor een rit naar Berg en Dal bij Nijmegen. Daar troffen ze elkaar onder het genot van een pannenkoek en een drankje, om daarna de terugreis weer te aanvaarden. Op die manier hadden beide teams een route van ongeveer 130 kilometer, ruimschoots voldoende dus om de doelstelling te halen.

 

De weergoden werkten gelukkig ook mee en hoewel sommige collega’s het tegen het einde zwaar hadden, heeft iedereen de eindstreep gehaald! Dat de duisternis bij terugkomst in Deurne al lang was ingetreden mocht de pret verder niet drukken.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

VSO de Korenaer Deurne

Meester de Jonghlaan 4A

5753 RR Deurne

Tel.: 0493 - 32 29 06

E-mailkorenaer.de@aloysiusstichting.nl